Rolf benz NUVOLA
ALLE STOFSOORTEN. ÉEN PRIJS…
DE GOEDKOOPSTE!

Laat dit prijsvoordeel bij Rolf Benz NUVOLA niet aan uw neus voorbijgaan en kies uw favoriete stoffen bekleding uit de meer dan 200 stoffen van de actuele Rolf Benz-collectie. Slechts tot 31-03-2018 voor de prijs van de goedkoopste stof*!

*Komt overeen met prijsgroep 11, niet combineerbaar met andere acties.

Rolf Benz Nuvola

Met de Rolf Benz NUVOLA hebt u altijd de mogelijkheid om te variëren. Elk los element van dit modulaire systeem is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar. De zitelementen zijn naar keuze beschikbaar in verschillende afmetingen, met of zonder armleuning of met gestoffeerde voetenbanken zonder rug. Zo kan de opstelling op elk moment worden gewijzigd en afgewisseld. U kunt kiezen uit drie zithoogten, drie pootuitvoeringen (gepolijst gietaluminium, verkeerszwart of ombergrijs) en de beide kussen comfort varianten Lounge Plus en Lounge Deluxe.

Met het nieuwe zitcomfort Lounge Deluxe, een zeer zachte en tegelijkertijd gerieflijk ogende zitting waarin u uiterst soepel en langzaam wegzakt. De zitting bestaat uit drie schuimsoorten die zich naar het lichaam vormen, een daarop gelegen mat van een innovatieve hightech vezel, verwerkt in ruime cassettekamers met daarbij viscose schuim, en een fraai gevormde, drielagen vlies hoes compositie als afdeklaag. Om aan alle zit voorkeuren tegemoet te komen, is daarnaast ook het beproefde zitcomfort Lounge Plus met een rustiger oppervlak verkrijgbaar. Extra kussens zorgen voor perfecte ontspanning in alle houdingen, zoals het rugkussen met daaraan vastgenaaide nekrol voor een echt comfortabele hoge rugleuning.

Mooie bijzettafel passend bij Rolf Benz bank Nuvola

Bijzettafel Rolf Benz 987 vormt een ideale aanvulling op de combinatiebank Rolf Benz NUVOLA. Het tafeltje kan aan de gestoffeerde elementen worden vastgemaakt en kan tussen de modules staan of als afsluitend element worden geplaatst. De plank vormt een praktische legruimte achter de bank. De bladen zijn verkrijgbaar in massief eiken of massief noten. De frames zijn passend bij de Rolf Benz NUVOLA verkrijgbaar in verkeerszwart, ombergrijs of glanzend chroom.

Bankbreedten: 230 cm – Zithoogte: 37, 41 of 44 cm – Zitdiepte: 67 en 109 cm

UITPROBEREN?

Zitgroep Rolf Benz Nuvola is te ervaren in de showroom van Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht.

© 2015 Rolf Benz Studio Bergambacht | Speksnijder Interieurarchitectuur