ROLF BENZ TONDO.
PERFECT ZITTEN. PERFECT LOUNGEN.

Fraai, esthetisch, buitengewoon: het bankenprogramma Rolf Benz TONDO verdient een plek in het middelpunt van de activiteit. Organische, zinnelijke vormen en een uitnodigend kussenachtig uiterlijk gaan hand in hand met een vormgeving die uiteenlopende zitposities en persoonlijke opstelmogelijkheden van losse bank, tweedelige combinaties tot ruime hoekcombinaties mogelijk maakt. De vloeiende vormen en de zachtheid van de bank worden nog extra benadrukt door fraaie naaddetails en de hoogwaardige afwerking. De Rolf Benz TONDO maakt elke woonomgeving spannend – zowel vrijstaand als bij een muur.

VLOEIEND SAMENSPEL.

Bij het opstellen van de Rolf Benz TONDO kunt u volledig op uw gevoel afgaan. De ergonomisch gevormde elementen met een normale zitdiepte en de extra diepe lounge-elementen zijn naar keuze verkrijgbaar met een lage of hoge rug in twee verschillende zithoogten. Wie optimaal wil relaxen, combineert een extra diep element met een hoge rug. Voor spannende woonomgevingen met een geheel eigen, individuele look is aan te raden om voor elementen met verschillende rughoogtes te kiezen. Het zit- en ligcomfort kan met losse rugkussens in twee hoogtes perfect aan elke situatie worden aangepast.

COMFORT DAT VERWENT.

De Rolf Benz TONDO valt naast zijn zinnenstrelende esthetiek vooral op door een voelbaar revolutionair zitgevoel. Met de comfortuitvoeringen Lounge Deluxe en Lounge Plus sluit het bankenprogramma aan bij de meest uiteenlopende voorkeuren. Het nieuwe, gerieflijke comfort Lounge Deluxe zorgt met zijn drielagige opbouw van koudschuim en de daarop geplaatste mat met cassettekamers, die met een innovatieve hoogwaardige vezel is gevuld, voor een uniek zitgevoel. De tweede comfortuitvoering Lounge Plus beschikt over een rustiger zitoppervlak. Het bestaat uit interactieve springveren, koudschuim in meerdere lagen en een zitkussen.

UITPROBEREN?

Bank Rolf Benz TONDO is te ervaren in de showroom van Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht.