De RB 50: het jubileum pronkstuk van Rolf Benz

In deze serie zijn 50 jaar ontwikkeling in stijl en ervaring vereeuwigd. De RB50 heeft een klassieke, elegante look en heeft prachtige details: fraaie koffernaden en een nieuwe soort gevouwen, doorgestikte naad.

De zittingopbouw is bijzonder comfortabel. Men heeft terug gegrepen op de traditionele, ambachtelijke stofferingstechnieken en deze verder doorontwikkeld. Een hoogwaardige ondervering met singels is aangebracht; hierop zijn interactieve no-sag veren bevestigd welke bedekt worden door een hoogwaardige deklaag van koudschuim die weer afgedekt wordt door een staafvezelmat met pockets. Daarmee wordt het een zachte fauteuil die tegelijkertijd prima ondersteunt.

De zithoogte is 44 cm en de zitdiepte is 57 cm. De fauteuil is ook leverbaar met hoge rugleuning. De stand van de hoofdsteun is in dat geval traploos verstelbaar. De fauteuil kan met een wipfunctie worden uitgerust. U kunt kiezen voor een stervoet in verkeerzwart, matchroom of glanzend chroom. Voor de bekleding is keuze uit 230 stoffen en 100 leersoorten. Optioneel is een bijpassende voetenbank verkrijgbaar.

Made in Germany.

UITPROBEREN?

Fauteuil Rolf Benz RB 50 is te ervaren in de showroom van Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht.