De Rolf Benz eetkamerbank 620 is zakelijk en no nonsense

Lange tijd verworpen als te traditioneel, doet met de Rolf Benz 620 een volledig nieuwe interpretatie van de zitbank z’n intrede in de moderne eetkamer. Deze is volmaakt op het gelijknamige stoelprogramma afgestemd en past door z’n zeer zakelijke en strakke vorm ook bij talloze andere stoelen en tafels. De massieve zijwanden van de Rolf Benz 620 zitbank zijn zonder overhang direct aan het zitvlak bevestigd en met het materiaal van zitting en leuning overtrokken. Als alternatieve voetuitvoering zijn mat- of glansverchroomde sleden mogelijk. De eetbank is zowel in de basisversie als ook met leuning of hoekbank in vele verschillende maten en samenstellingen verkrijgbaar – voor nagenoeg elke plattegrond is zo een optimale oplossing mogelijk.

Deze eetkamer bank is afgestemd op het stoelenprogramma Rolf Benz 620 maar combineert ook uitstekend met andere eetkamer stoelen en tafels.

De zitting heeft een zichtbaar metalen onderstel van stalen buis, gelakt met gestructureerd oppervlak. Voor de voetuitvoering kan men kiezen uit een beklede zijwand of een glanzend of mat verscroomd metalen slede.

Men kan kiezen uit verschillende breedtes en hoekoplossingen. De zithoogte is 48 cm, de zitdiepte is 48 cm. Voor de bekleding heeft men keuze uit 230 stoffen en 100 leersoorten.

Made in Germany.

Een voorbeeld is te ervaren in de showroom van Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht.

UITPROBEREN?

Eetkamerbank RB 620 is te ervaren in de showroom van Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht.